Magazin online Muzu - pentru acasa.

Cum cumpar?

Pasul 1. Gasiti produsele care va intereseaza

Puteti folosi butonul de cautare, care se afla in partea de sus a ecranului. Introduceti date despre denumirea produsului dorit sau caracteristicile acestuia. Motorul de cautare este interactiv si afiseaza rezultatele cautarii pe masura ce completati cuvantul / cuvintele in casuta respectiva.

Sau puteti pur si simplu sa cautati in Catalogul de produse, care se afla in partea stanga a ecranului, unde produsele sunt impartite in categorii si subcategorii.

Dupa ce ati gasit produsul care va intereseaza, treceti la pasul urmator.

Pasul 2. Adaugati produsul ales in cosul de cumparaturi

Pentru aceasta apasati pe butonul "adauga in cos" situat in dreptul produsului respectiv. Pentru ca majoritatea produselor sunt disponibile in mai multe culori, trebuie sa alegeti culoarea dorita si sa introduceti numarul de bucati pe care doriti sa le cumparati. Apasati apoi butonul "adauga in cos".

Pasul 3. Vizualizati continutul cosului de cumparaturi

Dupa apasarea butonului "adauga in cos", puteti vizualiza continutul cosului de cumparaturi in partea dreapta sus a ecranului.

In cazul in care v-ati razgandit asupra unui produs, este suficient sa apasati pe "x-ul", aflat in partea stanga a produsului. Pentru modificarea cantitatilor, modificati in casuta de "cantitate" si dati un enter pentru actualizare. Pentru produsele aflate in promotie, puteti vizualiza explicit discountul de care beneficiati, acesta fiind evidentiat separat.

In aceasta etapa, aveti doua optiuni: fie continuati cumparaturile, si va intoarceti la vizualizarea produselor, fie completati cu datele Dvs. in sectiunea "Date comanda" cu datele Dvs. pentru a trece la pasul urmator.

Cosul de cumparaturi se poate vizualiza in orice moment pe parcursul vizitarii magazinului virtual, prin apasarea butonului "Cos" din partea stanga sus a ecranului .

Pasul 4. Alegeti modalitatea de plata

Dupa completarea datelor in sectiunea Date Comanda, puteti alege modalitatea de plata, care poate fi:

  • Plata cu numerar la curierul care va face livrarea.
  • Transfer bancar in contul nostru. Pentru plata prin transfer bancar, va rugam sa utilizati datele din factura proforma primita prin email. In acest caz, expedierea comenzii se va face imediat dupa primirea sumei in contul nostru.
  • Plata la sediul furnizorului, daca ati ales sa ridicati produsele de la sediul nostru.

Dupa confirmarea modalitatii de plata, tot ceea ce va ramane de facut este sa asteptati livrarea comenzii.