Magazin online Muzu - pentru acasa.

Termeni si conditii

Vizitarea muzu.ro si cumpararea produselor de pe acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Esti de acord si accepti ca orice informatie de pe acest magazin virtual poate fi stearsa sau inlocuita si se pot face modificari de structura fara nici o notificare prealabila. De asemenea, accepti si esti de acord ca nu oferim nici un fel de garantie ca serviciul va fi neintrerupt si potrivit asteptarilor tale sau ca nu vor aparea erori de orice natura.

Obligatii de inregistrare

In utilizarea acestui site, esti de acord sa furnizezi informatii corecte despre tine, informatii cerute in sectiunea de inregistrare. In situatia in care echipa Muzu.ro considera ca aceste informatii nu sunt corecte, ne rezervam dreptul sa iti stergem contul sau sa il blocam temporar. Prin inregistrarea ca membru, esti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces si de orice activitate desfasurata sub numele tau de utilizator.

Date personale

Datele tale personale vor fi utilizate numai in scopul declarat al acestui site. Muzu se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele tale personale.

SC WONDERFLOOR SRL (detinatorul magazinului online www.muzu.ro) este operator de date cu caracter personal si se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Colectarea datelor se face pentru: facturare, livrare bunuri, reclama, marketing si publicitate.

Refuzul de a furniza aceste date determina imposibilitatea livrarii bunurilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari : persoana vizata, parteneri contractuali, furnizorii de servicii de transport, alte companii din acelasi grup cu operatorul.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul de a te opune prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata adresata SC WONDERFLOOR SRL cu sediul in Bucuresti, Sect. 4, Str. Ion Roata, Nr. 10 sau pe adresa de email: comenzi@muzu.ro. De asemenea, iti este recunoscut dreptul de a te adresa justitiei. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.

Copyright

Esti de acord ca intregul continut al site-ului este proprietatea Muzu.ro iar folosirea fara acordul nostru a oricaror elemente de pe site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Produse

Imaginile produselor noastre sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi (culoare, forma, aspect) de produsul pe care il prezinta. De asemenea, Muzu.ro nu garanteaza ca descrierea produselor (sau orice alt continut al site-ului) este lipsita de erori sau ca este completa. Muzu.ro nu ofera garantie pentru produsele de pe acest site si nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate de clienti.

Daca produsele au fost livrate prin curierat rapid, avem rugamintea sa verifici marfa la primire. In cazul in care se constata lipsa sau deteriorarea unui produs / unor produse, este obligatia clientului sa intocmeasca un proces-verbal cu delegatul firmei de curierat. Numai pe baza acestui proces-verbal se va putea remedia situatia in cauza (livrare produs/produse lipsa sau inlocuirea acestuia/acestora) pe cheltuiala Muzu.ro.

Promotii

Muzu.ro isi rezerva dreptul de a face promotii pentru anumite produse pentru o perioada limitata de timp si numai in limita stocului disponibil.

Retur produse

Conform legislatiei in vigoare, daca produsul comandat nu corespunde asteptarilor tale sau prezinta defecte de fabricatie, poti sa soliciti in scris la adresa de mail comenzi@muzu.ro, in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului, fie returnarea contravalorii lui, fie inlocuirea cu alte produse oferite de Muzu.ro. Returul este posibil numai daca produsul se afla in aceleasi conditii ca si la livrare, nu prezinta semne de uzura si ambalajul sau nu a fost deteriorat. Costul de transport al returului cade in sarcina clientului. Muzu.ro va rambursa contravaloarea produsului in maxim 30 de zile de la retur, prin transfer bancar.

Platforma SOL

In conformitate cu legislatia UE va oferim posibilitatea accesand link-ul sa apelati la medierea legala in cazul in care deschideti un litigiu.