Magazin online Muzu - pentru acasa.

LCB307 - Cornier din PVC 30x30 mm


Pret (TVA inclus): 15.6 lei

Codx: LCB307

Disponibilitate:in stoc

Brand: PROLUX - Genesis

plus minus

Date tehnice
Latime (mm): 30 mm
Material: PVC
Montaj produs: ulterior placarii
Zona de utilizare: in interior
Brand: PROLUX - Genesis
Cornier din PVC care se aplica peste diverse suprafete suport (faianta, tapet sau tencuiala clasica), utilizandu-se la protejarea si finisarea muchiilor expuse deteriorarii (pereti, polite). Acest cornier nu necesita un regim special de intretinere. In caz de uzura, cornierele pot fi inlocuite fara a fi necesare operatiuni majore de reconditionare a suprafetei suport. Aceste corniere se pot asorta cu parchetul si mobilierul, datorita gamei variate de nuante lemnoase.

 
Opiniile Cumparatorilor:
30/09/2015- Miruna:
Un profil foarte frumos si un pret bun. In schimb am cautat culoarea lemn inchis si nu aveti. Daca voi cumpara pe alb merge vopsit acest profil?
28/02/2014- Mihaela:
Colturile arata foarte elegant finisate cu acest cornier si, protejaza,totodata.
21/01/2014- Sorin:
Imi place diversitatea de latimi si culori la coltarele de PVC , caut ceva pentru lambriuri, mai exact vreau sa protejez colturile exterioare si vreau o nuanta de lemn veritabil inclin spre coltarul cu laturile de 3 cm , pe stejar , dar cred ca am sa va vizitez show-roomul din ion roata
16/01/2014- Ovidiu:
Nu stiam ca muzu tine tot de profilux , dar raman surprins de diversitatea gamei pe care o comercializati ... protectii pereti, coltare, adezivi, parchet ... tot ce vrei si ce nu vrei ... !!!
18/10/2013- Georgian:
Acest wenghe se potriveste perfect cu nuanta tamplariei de termopan, am incadrat eu pe langa un glaf interior alb si arata foarte bine.
30/09/2013- Admin:
Produsul arata chiar mai bine in realitate, nuanta din poza este o simulare. Va asteptam la showroom sa vedeti produsul daca aveti indoieli.
27/09/2013- Cristi:
Am cautat luni de zile corniere din PVC de culoare asta ... artar alb. Sper ca si in realitate, textura de pe ecran se pastreaza!
Comentati produsul:  
Nume: Email:
Comentariu: